Прекалено малък ли е клиторът ми?

В: С гаджето ми веднъж решихме да погледаме порно филм за малко вдъхновение и се замислих, че клиторът ми е доста малък. Ненормално малък. Има ли какво да се направи, за да изпъкне повече и да се чувствам по-секси? О: Не си толкова различна,...

В: С гаджето ми веднъж решихме да погледаме порно филм за малко вдъхновение и се замислих, че клиторът ми е доста малък. Ненормално малък. Има ли какво да се направи, за да изпъкне повече и да се чувствам по-секси?

О: Не си толкова различна, колкото си въобразяваш. Страдаш от същия проблем като много мъже, които обичат да гледат розови филмчета. Те виждат, че актьорите са доста надарени от кръста надолу и усещат как не могат да се сравняват с тяхното богатство... Порно филмите не са огледален образ на реалния живот. В киното избират актьори с по-особени физически дадености и има огромна вероятност клиторът, който си гледала и с който се сравняваш, да не е типичен за една средностатистическа жена.
По-важното е, че точно както размерът на пениса при мъжете не е ключов фактор за уменията им като любовници, така и размерът на клитора ти няма нищо общо със сексуалността ти. Можеш да достигаш оргазъм без значение дали е голям или малък.