Секс и сексуални проблеми. Полова система - ЖЕНИ | Гинекологични проблеми

Напиши отговор
  • Re: Гинекологични проблеми
    от д-р Александра Игнатова | 02.10.2017 19:42

    Здравейте! При прием на противозачатъчни цикълът не е истински, а "псевдоцикъл" и макар да има кървене, той не е толкова силен по отношение на болки, количество и времетраене. Възможно е след дългия прием на хапчетата, после и бременността, да сте забравили "усещането" от цикъла? Това което описвате е напълно нормално по времетраене. Само по болезнен цикъл не може да каже, че имате киста или каквото и да е, но щом болката е нещо ново - посетете гинеколог. Поздрави!
  • Re: Гинекологични проблеми
    от Militsa | 01.10.2017 13:09

    Здравейте имам следния проблем преди забременяването цикълът ми беше нормален без болки имах болки когато бях на гости в Италия при семейството на мъж ми когато сме двете сс сестра му но само тогава .В този период в Италия ми откриха киста на десния яйчник доста време пих хормонални противозачатъчни хапчета назначени от лекар. След това повторно използване и ги нямаше . Проблема сега е друг от 4 месеца както родих съм с много болезнен цикъл пак ми върви по 3 до 4 дни максимо до 5 дни да стигне най много и ми спира на другата сутрин слеко кафеникафо-червено оцветяване за ден. Възможно ли е отново да имам киста на яйчника. Благодаря Ви предварително за помощта. :(
  • Re: Гинекологични проблеми
    от Димитрова | 10.01.2017 08:32

    Здравейте, От години имам миоматозни възли на задната стена на матката. Проследяват се редовно от лекар. Понякога са същите, друг път са се увеличили леко. Последния път лекарят каза, че единият - с размери 3.5 на 4,5 см. е с нехомогенна структура и прикрива десния яйчник. Моля да ми обясните какво означава това.
  • Re: Гинекологични проблеми
    от reni | 08.04.2014 21:39

    3 дни след като ми приключи цикъла правих секс без презерватив с приятеля ми и и той свърши в мен.След 5,6 часа пих ескапел а след 7 дни започна кръвотечението..Възможно ли е това кръвотечение да е един от симптомите на бременноста или е странична реакция от хапчето?
  • Re: Гинекологични проблеми
    от Siika | 18.03.2012 21:06

    Здравейте! От два месеца кървя непрекъснато, оскъдно в първия месец и половина,а сега от 8 дена доста силно.Този проблем го имам от 2005г.Правено ми е три пъти абразио през този период на което резултата беше,поне на последното:ендоцервицит и жлезиста хиперплазия на ендометриума.Но тъй като аз съм оперирана преди 26г. от кисти на двата яйчника и те са премахнати,оставено е само от едната страна яйчникова тъкан колкото пшеничено зърно , аз нямах менструален цикъл,ако не вземах хормони.Около 20 г.бях на ХЗТ.Сега съм на 48г. Последния път като бях на гинеколог цинонамазката ми беше 1 гр.,но лекарката казва,че най-доброто изследване за мен е хистероскопия,за да се установи има ли рак на шийката на матката или на матката.Каза,че абразиото все пак се прави на "сляпо" и има вероятност да се пропусне нещо.При тези маточни кръвотечения,които получавам това изследване ще даде най-верни резултати.Сега пред мен стоят хиляди въпроси: към коя болница да се обърна,към кой лекар,минава ли през здравната каса това изследване,ако не ,каква е цената му.... Много моля,ако някой е правил и може да ми препоръча и да ми даде координати ще му бъда много благодарна.Много съм притеснена.Може координати и в Пловдив,тъй като не живея София,не знам дали в Пловдив правят това изследване.Ще се радвам ако д-р Цончев каже своето мнение по моя здравословен проблем!Благодаря предварително!

Напиши отговор